Efficiëntie
in Beweging!

Aarts @Home

Woon je in de regio Brabant of Limburg? Weet dan dat zo goed als bijna alles wat online besteld wordt door onze wielen of bedrijf gaat…. Best een leuk weetje toch?

Met ons jonge maar zeker talentvolle Aarts @home team zorgen we 6 werkdagen per week voor een glimlach bij de klant. Met onze prachtige meubelbakken ‘waar we heel trots op zijn’ zorgen we met zowel een-mans routes als twee-mans routes dat de klant zijn of haar bestelde pakket met zorg wordt geleverd. Wij bij Aarts zetten graag een stap extra voor de klant.

Offerte aanvragen
0
Voertuigen
0
Afgeleverde @home pakketten
0
Vrolijke collega's
0,6
NPS

Dag Transport

Wat u wilt is dat uw zending netjes op de plaats van bestemming arriveert, binnen een be-paalde tijd of op een bepaald moment. Om te kunnen voldoen aan uw verwachting, is het van belang vooraf exact duidelijk te hebben wat uw wensen zijn. Wensen wat betreft het moment van levering bijvoorbeeld. Zo kunt u kiezen voor levering vóór een bepaalde tijd, bijvoorbeeld voor 7.00 of 10.00 uur.

Ook kunnen we tijdsafspraken maken. Dan zorgen we ervoor dat we bijvoorbeeld om 13.00 uur op de plaats van bestemming zijn.

Nacht transport

Heeft u een zending die u dezelfde nacht nog afgeleverd wilt hebben, waar dan ook in Nederland? Dan kunt u kiezen voor onze nachtdistributie.

Aan het einde van de dag halen wij uw zending op en nog dezelfde nacht leveren we het af, voor 7.00 of 8.00 uur.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overige diensten

Naast de transport die gedaan wordt op het vlak van E-commerce zijn we preferred supplier voor meerdere klanten. Zo rijden we voor Galvano groothandel, GXO en Aalberts. Naast deze dedicated ritten steken we net zoals op alle vlakken binnen Aarts ook hier veel tijd en energie om in de toekomst voor nog meer grotere klanten ritten te gaan verzorgen. In het warehouse hebben we voor diverse klanten op en overslag, wij werken met een WMS systeem welke we voor uw bedrijf op maat kunnen inrichten.

In het warehouse hebben we voor diverse klanten op en overslag, wij werken met een WMS systeem welke we voor uw bedrijf op maat kunnen inrichten. Offerte aanvragen.

Onze dochter onderneming Pure Transport is de partner voor snelle en vakkundige leveringen. Bekijk hun kwaliteiten op de website PureTransport.nl of klik rechtsboven op de button Pure Transport op deze pagina.

Voor diverse klanten zijn wij als partner een extra HUB om ze te ontlasten van al deze handelingen waar juist wij gespecialiseerd in zijn.