Over
ons 👋

Wij zijn aarts transport

Aarts Transport is een transportbedrijf dat gespecialiseerd is in het vervoer van pallets, distributievervoer en E-commerce. Aarts Transport heeft meer dan 50 combinaties die rijden in Nederland, België en Duitsland. Met ons motto ‘ Als team samen in Transport’ zijn we al meer dan 100 jaar een familiebedrijf dat zorgt voor kwalitatief een hoge dienstvelening.

Herman Steenhuis is directeur van het al meer dan 100 jaar bestaande familiebedrijf. Hij ziet het behouden van de cultuur van een familiebedrijf als een belangrijke taak. Hij spreekt de taal van het personeel en snapt het DNA van het bedrijf. Herman bied medewerkers perspectief voor de toekomst.

Over ons

Met onze vloot van moderne voertuigen en ons toegewijde team van chauffeurs leveren wij snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid bij elke zending.

Bij Aarts Transport zijn we altijd bezig met nieuwe ideeën en verbeteringen! Wat ons anders maakt? We zijn echt gericht op groei en vernieuwing en dit samen met onze mensen. We zijn als een snelle wervelwind die steeds nieuwe dingen probeert en onze diensten steeds beter maakt.

110
Medewerkers

betrouwbare transport

Aarts Transport is voortdurend bezig om haar groeiambities waar te maken. Na eerdere succesvolle overnames van kleinere bedrijven liggen nieuwe overnames en fusies in het verschiet.
Bij Aarts Transport hebben we een team met meer dan 125 medewerkers, binnen dit team wordt er elke dag met enthousiasme en een grote passie voor transport gewerkt.
Bij Aarts Transport geloven we in openlijkheid, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar de behoeften van onze klanten en streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun verwachtingen voldoen en deze zelfs overtreffen. Voor ons zijn onze klanten geen klanten maar werken ze mee in ons team als partner!

Werken bij Aarts ????

Wij zijn trots op onze medewerkers. Ze gaan voor ons door het vuur en dat doen we ook voor hen. Dat is de kracht van Aarts Transport. Ondanks onze groei, hebben we het persoonlijke karakter van ons bedrijf kunnen behouden.

We vormen een hecht team waarbinnen iedereen zijn eigen rol heeft en de ruimte krijgt die op zijn of haar manier uit te voeren. Doelen bereiken en verwachtingen overtreffen; dat is waar het bij ons om draait!

Bekijk de vacatures

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.